Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten zoals gebruikelijk, maar één uur en in overleg kan een sessie 1,5 uur duren.

Mijn tarieven
Individuele therapie: €125 per uur

Mijn tarieven zijn inclusief btw.

Voordelen van mijn praktijk
Cliënten ervaren een laagdrempelige benadering. De balans van openheid wordt vaak als prettig ervaren. Ik deel, net als jullie, mijn eigen ervaringen voor zover deze jullie proces ondersteunen.

  • Jullie kunnen gebruik maken van mijn bibliotheek. Een boek kan je meenemen tot de volgende sessie.
  • Ik ben gevestigd in het centrum van Arnhem met eigen parkeerplaats voor cliënten.
  • Twee avonden per week ontvang ik koppels. Mijn voorkeur gaat wel uit naar overdag omdat mijn ervaring leert dat de energie dan beter is. Daarnaast is relatietherapie ook een belangrijke investering, die zowel een volle energie verdient als prioriteit in jullie agenda.
  • Tot 24 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van consult in rekening. Ook wanneer je niet komt opdagen.

Vergoedingsmogelijkheden

Bekijk je CAO
Vakbonden en werkgevers dragen graag bij aan persoonlijke ontwikkeling. Er bestaat namelijk een kans dat er in je CAO een budget voor coaching is opgenomen. Dit is een jaarlijks bedrag dat je na overleg met je werkgever vrij kunt besteden aan coaching. Een bedrag wat hiervoor vaak voorkomt is €500 per jaar. Je kunt je CAO online vinden en anders kun je het opvragen bij je HR manager. Hoewel relatieproblemen vaak in de privé sfeer spelen, is er ook een zakelijk belang om hieruit te komen. Omdat ik eveneens een verband leg met professionele ontwikkelingen, zijn werkgevers bereid mee te betalen aan een traject.

Bekijk de mogelijkheden met de HR manager
HR beschikt vaak over een opleidings- of ontwikkelingsbudget dat besteed kan worden aan coaching. Heb je nog geen coachbudget aangevraagd? Vraag alvast een gratis oriëntatie gesprek aan. Je gaat dan met mij tijdens de kosteloze intake na hoe je je coachbudget met uw werkgever kunt bespreken. Ik kan tevens een passende offerte voor het bedrijf maken waarin duidelijk de doelstelling van de coaching staat vermeld.

Bekijk de mogelijkheden met je manager of directeur
Soms gaat niet de HR manager over de uitgaven aan persoonlijke ontwikkeling maar een leidinggevende of de directeur. Ook in dit geval kun je gerust een intakegesprek plannen met mij zodat ik je kan helpen met een plan en een offerte voorstel die je daarna kunt overleggen met de directeur of leidinggevende.

Belastingaftrek voor ondernemers
Kosten voor coaching, ontwikkeling en leiderschap voor zelfstandige ondernemers (DGA) zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken voor een kosteloze intake van 30 minuten. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.